A bécsi!
2018. március 08. írta: Fogyi Figyi

A bécsi!

Bécsi diéta

 

A két hetes diéta, amiben maximum a következő hétfőig érsz el, aztán ránézel a naptárra, és látod, hogy második hét, hétfő, spenót meg zeller meg főtt tojás. Fúj, nem, nem, nem, inkább behúzom a hasam, ha mérlegre állok, hogy lássam a számokat.

Ha nem tört össze az előző pár diéta, ezen tuti tönkremész, ne aggódj! Mert ez annyira egyszerű, hogy még te is kitarthatnál. És nem kell hozzá semmi, csak két heti bevásárlás. Tojások. ROOHADTSOK KÁVÉ! És – borzongjunk csak bele a tudatba: itt nincs kihagyott élelmiszertípus az alkoholon és a cukron kívül. Hallatlan!

Nos, azért itt is van némi csúsztatás a leírásban. Kilenc kiló két hét alatt… Kilenc? Igen. Kilenc. Képzeljünk el kilenc litykó tejet. Képzeljünk el kilenc kiló almát. Van kilenc kiló almám. Minden nap elhagyok belőle pár darabot, miközben tudjuk, hogy aközben is hízunk, hogy ezt a pár betűt elolvassuk... na mindegy -  14 napon belül egy darab almám se marad… (igen, értjük a hasonlatot, éhes leszel, mert elvesztetted az almákat. Frappáns.) Hány óránként kell elvesztenem egy almát, hogy végül semmi se maradjon? És ha még mindig nem elég egyértelmű: van kilenc kiló sóm, óránként hány gramm sót kell hogy kiszórjak, hogy 14 napon belül egy szemcse se maradjon?

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyifigyi.blog.hu/api/trackback/id/tr413724902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása