Regenor
2018. március 08. írta: Fogyi Figyi

Regenor

 

Mindenki megveszekedetten megveszik a Regenorért, Regenor Forever. Ja, nem, keverem. Gloria in exelcis Regenor. Ha jó a kedved, üsd a tenyered! Regenor indahauz!

Csak hogy tisztába kerüljünk a felállással: ez egy híg tejsavó-oldat vitaminnal és grapefruit (elméláztam, hogy kell leírni, talán a Forever FIT 9days szedése kizárólag az agyi zsírszöveteim támadta) olajjal. Potom pártízezer forintból végezhető el a kúra, mert – és most kapaszkodjunk – ebből nincs – ismétlem, NINCS rövidtávú kezelés, a leggyorsabb megoldás is 3 hónap. Ha elkap egy depressziós hullám, erre készüljünk fel, állandónak fogjuk látni a helyzetet, sírva állunk a sarki pékség előtt mint egy kóborkutya, csorog a nyálunk, szép lassan előveszünk egy festékszórót és ráfújjuk a bűnök templomára, hogy SOHA TÖBBET FÁNK…

És, csak hogy érezzük, mi a helyzet: megihatsz ötven litert is ebből a fél literes sárga citromléízű, ámbátor drága izéből, a honlap és mindenféle címkék (legalább vannak) figyelmeztetnek, hogy semmire nem mész vele – hacsak nem kötöd össze a folyamatot a világ legbrutálisabb, legszívszorítóbb, legtejekávéellenesebb ketogén diétájával.

Merthogy ebben a diétában, ami mellé aztán tényleg nagyon megéri valami csodaszernek álcázott c-vitamint iszogatni, nincs szénhidrát. Nincs cukor. Nincs alkohol. (oké, ez eddig nem meglepő…) (Háhhá, merthogy) nincs olaj, nincs tejtermék, nincs olajos mag, nincs gyümölcscukor, nincs csonthéjas, nincs édesebb ízű zöldség – mindemellett nem javasolják az édesítőszerek használatát sem.

Én egyébként ezt bírom, nem is látok benne nagy veszélyt, hiszen egyetlen folyadékból kell napi háromszor kortyolni egyet-egyet, kaja után; ami megakadályozza, hogy a hiánybetegségben, amit voltaképpen előidéztünk magunknak, kihulljon a fogunk meg a hajunk (igen erről van szó, sem kell sírni megint azon, hogy szar a világ, ez van, tessék kérem lenyelni, persze, csak ha kizárólag zsírban sült zöldség - nem édes - és színfehérje.)

Édesítőszerek és cukor használata helyett meg jó erősen gondoljunk egy tányér bejglire, mert azt szabad. Meg levegőt venni, de csak kis falatokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyifigyi.blog.hu/api/trackback/id/tr6213724798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása